100% elektrisch en ook nog betaalbaar!
Dacia Spring Electric
Nu voor
€ 17.890,-

DACIA SPRING ELECTRIC

EEN NIEUWE r-EV-olutie!

Nu begint Dacia aan een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis, met de onthulling van zijn eerste 100% elektrische model. Het startschot voor Dacia’s intrede op de markt van de elektrische stadsauto’s werd in maart 2020 gegeven met de presentatie van de Dacia Spring Electric showcar.

De productieversie van de Spring Electric wordt leverbaar als reguliere versie, plus twee versies gericht op vormen van nieuwe mobiliteit: één voor de deelautomarkt, om het delen van een elektrische auto toegankelijk te maken voor iedereen, en een bedrijfswagenversie, de ‘Cargo’, voor uitstootvrije last mile delivery (in enkele specifieke landen).

Dacia past de elektrische mobiliteit aan zijn filosofie aan om een moderne auto aan te bieden die voldoet aan de basisbehoeften: de Dacia Spring Electric is een compacte elektrische auto, ruim, robuust en voor een ongeëvenaarde prijs.

De bestellingen voor de Dacia Spring Electric gaan in het voorjaar(‘Spring’) van 2021 van start met een eenvoudig aanbod: in de aankoopprijs is een batterij inbegrepen en er komen twee uitrustingsniveaus.

Pre-order de Dacia Spring Electric!

Voor alle landen in Europa wordt een pre-order campagne gelanceerd, waarbij de klant middels de website een reservering kan plaatsen voor de Dacia Spring. Op dit ogenblik bevinden we ons in de opzetfase voor alle noodzakelijke lokale aanpassingen. Zeer binnenkort is hier meer nieuws over te melden.

De Dacia Spring Electric verwachten wij medio mei bij Dorzo!

Nu voor
€ 17.890,-
Onze voorraad
Disclaimer

Dacia Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Dacia Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijzen o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/jaar. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s inclusief btw. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Dacia Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Vraag jouw Dacia-dealer voor meer informatie. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Bekijk voorwaarden.

HomeDaciaActiesDACIA SPRING ELECTRIC