Nieuwe motoren voor Duster 24 december 2018


Precies 1 jaar na de introductie van de nieuwe Dacia Duster zal de overstap gemaakt worden naar nieuwe benzinemotoren. Deze geheel nieuw ontwikkelde turbomotor zal de vervanger zijn van het huidige aanbod in benzinemotor met turbo. De nieuwe 1.3 motor zal beschikken over meer vermogen en een hoger koppel waardoor het rijplezier en de mogelijkheden in een Dacia Duster zullen toenemen!

De Energy TCe130 is de nieuwe turbomotor in de Duster en vervangt de TCe125 motor. De nieuwe Energy TCe130 motor kenmerkt zich door een hoger koppel (+45 NM) bij een gelijkblijvend toerental. Door het hogere koppel is de motor soepeler en is terugschakelen veel minder vaak nodig.

Tevens is er nu ook een mogelijk de nieuwe TCe150 te kiezen in de Duster. Ook deze motor beschikt over meer kracht waardoor hij nog soepeler in de omgang is en meer rijcomfort biedt. Met de introductie van deze motor biedt Dacia een compleet gamma met verschillende vermogensvarianten.

Zowel de TCe130 als de TCe150 hebben een geremd trekgewicht van maar liefst 1.500kg. Hiermee kunt u met gemak een caravan of grote aanhanger trekken!

De prijzen voor de nieuwe TCe130 motor zullen starten vanaf € 19.980,-. U rijdt al een nieuwe Dacia Duster vanaf € 18.780,-. Zie hier onder voor het nieuwe prijsoverzicht:

Voor informatie inzake de Dacia Duster en andere modellen bent u van harte welkom in onze showroom! Of stuur uw vraag naar info@dorzo.nl

 

HomeDaciaNieuwsNieuwe motoren voor Duster