NIEUWE NISSAN JUKE

De Nieuwe Nissan JUKE

Bijna tien jaar nadat hij met zijn onderscheidende design en nadruk op rijplezier het segment van de compacte crossover opschudde, staat de volgende generatie Nissan JUKE klaar om het segment opnieuw uit te vinden. Met meer rijplezier dan ooit biedt de volledig nieuwe Nissan JUKE een nieuw en hoog niveau van prestaties en technologie, gehuld in de carrosserie van een opvallende en ruime Coupé Crossover.

Een krachtiger design, compleet nieuw motoren-aanbod en voorzien van de nieuwste veiligheidstechnieken is de nieuwe Nissan JUKE klaar voor de strijd! Een nieuwe benchmark in het B-SUV segment is geboren!

Vanafprijzen

De nieuwe JUKE start vanaf € 23.990,- in de 117 pk sterke Visia uitvoering. Liever een automaat? De nieuwe Nissan JUKE is ook leverbaar met 7-traps DCT automaat voor: € 26.990,- als Acenta uitvoering.

Standaard de nieuwste veiligheidstechnieken!

  • High Beam Assist
  • Lane Departure Warning & Intelligent Lane Intervention
  • Handbediende Airconditioning
  • LED koplampen
  • Traffic Sign Recognition
  • Audiosysteem met Bluetooth en USB
Nu voor
€ 24.390,-
Personal Shopping bij Dorzo!
Liever private lease?
€ 349,- p/mnd
Private lease
Let op! Geld lenen kost geld.
NU VANAF € 289,-* PER MAAND

Financier uw nieuwe auto

Zorgeloos rijplezier voor een vast bedrag per maand. Met het nieuwe Nissan All-Inclusive arrangement geniet u jarenlang van zorgeloos rijplezier. Voor een laag, vast bedrag per maand financiert u uw nieuwe Nissan inclusief gratis:

verlengde garantie,
onderhoud
pechhulp

De inruilwaarde van uw huidige auto kunt u eventueel gebruiken als aanbetaling. De looptijd (3 of 4 jaar) van uw Nissan All-Inclusive arrangement bepaalt u zelf.

HomeNissanActiesNIEUWE NISSAN JUKE