SCOOR NU BIJ DORZO!

Een niet te missen kans: Scoor nu een nieuwe Nissan MICRA op basis van Private Lease nu vanaf slechts € 279,- per maand!
Er zijn vele mogelijkheden en kleuren beschikbaar. Make the Move en scoor voor open doel! Een inkoppertje dus!

Standaard voorzien van o.a.

  • Nieuwe zuinige DIG-T 100 motor
  • LED dagrijverlichting
Van
€ 21.490,-
Nu voor
€ 18.990,-
Gratis offerte
Let op! Geld lenen kost geld.

NU VANAF € 279,- PER MAAND

Nissan Private Lease

Voor een vast bedrag per maand zonder verrassingen rijden in een nieuwe Nissan? Dankzij de transparante opbouw van Nissan Private Lease, komt u niet voor verrassingen te staan. U betaalt alleen nog voor wassen en tanken.

Onze voorraad

Voorwaarden

Getoonde afbeelding is een N-Connecta en wijkt af van de basisuitvoering. Vanaftarief is o.b.v. basispakket, 60 maanden, 10.000 km/jaar. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen risico € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, inclusief vervangend vervoer na 1 uur, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,06, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Prijswijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. Alle voorwaarden kunt u vinden op www.nissanprivatelease.nl/downloads-formulieren/.

Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode van 01/04/2019 tot en met 30/04/2019, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.

Overeenkomstig 715/2007.EG. Min/max verbruik Nissan MICRA gamma gecombineerd: 3.2 – 4.8/100km, resp. 31.3 – 20.8 km/ltr. CO2-uitstoot variërend: van 85 gr/km tot 108 gr/km.

HomeNissanActiesNISSAN MICRA