SCOOR NU BIJ DORZO!

Een niet te missen kans: Scoor nu een nieuwe Nissan MICRAN-Connecta uit voorraad nu vanaf slechts € 199,- per maand!
We hebben extra voorraadauto's weten te bemachtigen welke we nu extra scherp en direct uit voorraad kunnen aanbieden. Er zijn nog verschillende modellen en kleuren beschikbaar. Make the Move en scoor voor open doel! Een inkoppertje dus!

Standaard voorzien van o.a.

  • 16" lichtmetalen velgen
  • New NissanConnect Navigatie met Apple CarPlay
  • Climate Control
  • Achteruitrijcamera
  • Parkeersensoren
Van
€ 21.490,-
Nu voor
€ 18.990,-
Gratis offerte
Let op! Geld lenen kost geld.

NU VANAF € 199,-* PER MAAND

Nissan All-Inclusive

Financier uw nieuwe auto

Zorgeloos rijplezier voor een vast bedrag per maand. Met het nieuwe Nissan All-Inclusive arrangement geniet u jarenlang van zorgeloos rijplezier. Voor een laag, vast bedrag per maand financiert u uw nieuwe Nissan inclusief gratis:

verlengde garantie,
onderhoud
pechhulp

De inruilwaarde van uw huidige auto kunt u eventueel gebruiken als aanbetaling. De looptijd (3 of 4 jaar) van uw Nissan All-Inclusive arrangement bepaalt u zelf.

Voorwaarden

* Benoemde Nissan All-Inclusive maandbedrag is o.b.v. MICRA N-Connecta, 37% aanbetaling, 20% slottermijn en een looptijd van 48 maanden tegen 4,9% rente. Gecommuniceerd maandbedrag is incl. een onderhoudscontract en verlengde garantie voor max. 48 maanden. De maximale kilometrages van de servicecontracten verschillen per model, vraag uw dealer naar de details. Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Aflopend krediet (huurkoop) met vaste debetrentevoet verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). Actie is geldig op klantorders van 01/03/2019 tot en met 31/03/2019. Ga voor de actievoorwaarden naar nissan.nl. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen, typfouten voorbehouden.

**De maximale korting van € 2.500,- op de Nissan MICRA is inclusief BTW en enkel geldig bij aanschaf van een Nissan MICRA uit voorraad.

Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode van 01/01/2019 tot en met 31/03/2019, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.

Overeenkomstig 715/2007.EG. Min/max verbruik Nissan MICRA gamma gecombineerd: 3.2 – 4.8/100km, resp. 31.3 – 20.8 km/ltr. CO2-uitstoot variërend: van 85 gr/km tot 108 gr/km.

HomeNissanActiesNISSAN MICRA N-Connecta