Van
€ 19.390,-
Nu voor
€ 17.168,-
Private lease
€ 279,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

NISSAN MICRA

Nissan MICRA

Stoer, strak en sportief design. Praktisch met een modern tintje. De MICRA is een compacte high-tech auto met een strak design. Perfect voor de stad. Ontworpen en gebouwd om van de gewoonte los te breken. De Nissan MICRA is meer dan een auto: het heeft zijn eigen persoonlijkheid. Met zijn gedurfde design, strak gestroomlijnde exterieur, toonaangevende technologie in zijn klasse en uitstekende behendigheid tijdens iedere rit.

Standaard voorzien van o.a.

  • Nieuwe zuinige DIG-T 100 motor
  • LED dagrijverlichting
Van
€ 19.390,-
Nu voor
€ 17.168,-
Personal Shopping bij Dorzo!
Liever private lease?
€ 279,- p/mnd
Private lease
Let op! Geld lenen kost geld.
NU VANAF € 269,- PER MAAND

Nissan Private Lease

Voor een vast bedrag per maand zonder verrassingen rijden in een nieuwe Nissan? Dankzij de transparante opbouw van Nissan Private Lease, komt u niet voor verrassingen te staan. U betaalt alleen nog voor wassen en tanken.

Onze voorraad
Voorwaarden

Getoonde afbeelding is een N-Connecta en wijkt af van de basisuitvoering. Vanaftarief is o.b.v. basispakket, 60 maanden, 10.000 km/jaar. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen risico € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, inclusief vervangend vervoer na 1 uur, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,06, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Prijswijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. Alle voorwaarden kunt u vinden op www.nissanprivatelease.nl/downloads-formulieren/.

Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders en zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.

Overeenkomstig 715/2007.EG. Min/max verbruik Nissan MICRA gamma gecombineerd: 3.2 – 4.8/100km, resp. 31.3 – 20.8 km/ltr. CO2-uitstoot variërend: van 85 gr/km tot 108 gr/km.

HomeNissanActiesNISSAN MICRA