DE NIEUWE RENAULT CAPTUR

De Nieuwe Renault CAPTUR vindt zichzelf opnieuw uit!

De Nieuwe Captur heeft zichzelf opnieuw uitgevonden in de SUV-klasse. Het getransformeerde model heeft een duidelijke SUV-uitstraling en oogt atletischer en dynamischer. Daarbij is de Captur veelzijdiger dan ooit, terwijl een revolutie in het interieur een nieuwe dimensie ten aanzien van technologie en kwaliteit teweeggebracht heeft.

Met geheel nieuwe veiligheidstechnieken, welke standaard aanwezig zijn, is de Nieuwe Captur niet alleen qua design vernieuwend maar ook op het gebied van technologie weer helemaal bij de tijd. En zelfs vooruitstrevend! Wat te denken van het nieuwe Highway & Trafic Jam Companion. Dit systeem combineert Adaptive Cruise Control met Rijstrookassistentie. Hierdoor houd de Captur zelf de afstand tot uw voorganger in de gaten en zorgt er tevens voor dat de auto netjes op de eigen rijstrook blijft. Uniek in dit segment!

De Nieuwe Renault CAPTUR staat vanaf 29 november in de showroom!

Vanaf de LIFE uitvoering

  • Cruise Control met snelheidsbegrenzer
  • Lane Keep Assist
  • LED Pure Vision koplampen
  • Active Emergency Braking
  • Lichtsensor
  • Nieuwe 100 pk TCe motor
Nu voor
€ 22.090,-
Personal Shopping bij Dorzo!
Liever private lease?
€ 359,- p/mnd
Private lease
Onze voorraad
Disclaimer

Renault Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijs Nieuwe Captur o.b.v. 60 maanden en 10.000km/ jaar. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s inclusief btw. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen risico € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Renault Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk.

HomeRenaultActiesDE NIEUWE RENAULT CAPTUR