Van
€ 29.790,-
Nu voor
€ 26.790,-
Private lease
€ 439,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

RENAULT KADJAR

Kadjar's met voorraadkorting!

Nu bij aanschaf van een nieuwe Renault KADJAR maar liefst € 4.000,- korting! Veel modellen uit voorraad leverbaar dus snel rijden is mogelijk!

Renault KADJAR

De Nieuwe Renault KADJAR is ruim en comfortabel. Ook zorgt de hoge zit voor een veilig gevoel tijdens het rijden. Deze unieke, robuuste crossover van Renault voelt zich thuis in de stad maar ook buiten de gebaande paden. Meer weten over de mogelijkheden van deze SUV?

De vernieuwde Renault KADJAR is voorzien van stille, soepele en zuinige high-performance motoren met standaard maar liefst 140 pk. De ENERGY TCe 160 motor is zijn krachtigste benzine-uitvoering en staat garant voor een fantastische rij-ervaring. Met gemak trekt hij caravans en aanhangers van 1.800 kg van hun plaats.

De hoogte en breedte achterin zorgen ervoor dat de KADJAR letterlijk tot een grote speler in zijn klasse behoort. Door de vlakke laadvloer en handige opbergvakken benut je de enorme laadcapaciteit optimaal. De ideale auto om er samen mee op uit te trekken.

Standaard voorzien van o.a.

  • Handbediende airconditioning
  • Elektrische bedienbare portierruiten voor en achter
  • Elektrisch verstelbare buitenspiegels
  • Elektrische handrem
Van
€ 29.790,-
Nu voor
€ 26.790,-
Offerte aanvragen?
Liever private lease?
€ 439,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

Korting van toepassing op een Kadjar welke wij uit voorraad kunnen leveren.

De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief onvermijdbare kosten. Min. / max. verbruik: 5,5 - 6,2 l. / 100 km. CO2 123 - 139 g/km.

Private lease vanafprijs o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar en € 450,- eigen risico WA/Casco. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Toetsing en registratie BKR.

HomeRenaultActiesRENAULT KADJAR