Van
€ 20.590,-
Nu voor
€ 18.990,-
Private lease
€ 279,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

RENAULT TWINGO ELECTRIC

Renault TWINGO Collection

Met een actieradius van maximaal 270 km WLTP* is de nieuwe TWINGO Electric de ideale stadsauto. En, elektrisch rijden worden nu met een vanafprijs van € 20.590,- eindelijk betaalbaar!

De iconische stadsauto wordt 100% elektrisch, de nieuwe TWINGO Electric staat nu in de showroom en is klaar voor uw proefrit!

TWINGO Electric

  • Standaard 22kWh Lithium-ion batterij
  • Bluetooth & USB aansluiting
  • Michelin Energy EV™ banden met ultra lage rolweerstand
  • Caméléon lader met een vermogen van maximaal 22 kW voor AC laden bij publieke oplaadpunten
Van
€ 20.590,-
Nu voor
€ 18.990,-
Offerte aanvragen?
Liever private lease?
€ 279,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

* Gecombineerd verbruik, 270 km WLTP in stadscyclus

** Als particuliere klant kun je aanspraak maken op de overheidssubsidie voor nieuwe of gebruikte elektrische personenauto's. Zorg dat je jouw subsidieaanvraag zo snel mogelijk doet. De totaal beschikbare subsidie vanuit de overheid voor 2020 en 2021 is beperkt en reeds overtekend voor 2020. Je aanvraag wordt in 2021 door de overheid in behandeling genomen. Op renault.nl/subsidie hebben wij de belangrijkste vragen en antwoorden voor je samengevat om je alvast op weg te helpen. Voor uitgebreide informatie over alle voorwaarden en het aanvragen van de subsidie kijk je op: www.rvo.nl/sepp.

Renault Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijs van de nieuwe TWINGO en nieuwe CLIO o.b.v. 60 maanden en 6.000 km per jaar. De overige modellen o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/jaar. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s inclusief btw. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Renault Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Bekijk voorwaarden.

* EV-subsidie heeft betrekking op de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) van de Rijksoverheid. De overheidssubsidie van respectievelijk € 4000,- ontvangt u in maandelijkse termijnen van €83,33 op uw bankrekening over een periode van 4 jaar. De gehele beschikbare subsidie voor 2020 is op dit reeds toegekend. EV-subsidie is in 2021 ook weer beschikbaar, ben je de eerste in de rij na ondertekening van een private leasecontract, kan je tot aanmerking komen in de SEPP subsidie. De subsidie dient u zelf online aan te vragen via www.rvo.nl/sepp. Renault Financial Services sluit bij voorbaat enige verantwoordelijkheid uit die te maken heeft met de overheidssubsidie van de Rijksoverheid, mede maar niet uitsluitend ingegeven door het feit dat afhandeling geheel een handeling betreft tussen de klant en de Rijksoverheid. Meer informatie over de subsidie vindt je hier: https://www.renault.nl/subsidie.html.

HomeRenaultActiesRENAULT TWINGO ELECTRIC