Van
€ 14.290,-
Nu voor
€ 13.290,-
Private lease
€ 249,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

RENAULT TWINGO

Renault TWINGO Phase II

De Renault Twingo heeft een nieuwe look! Maar dat niet alleen. Hij is geavanceerder dan ooit, biedt volop rijplezier en is uitzonderlijk wendbaar.

Het in- en exterieur is naar persoonlijke smaak te personaliseren en Renault EASY CONNECT biedt keuze uit verschillende multimediasystemen, waaronder het nieuwe multimediasysteem Renault EASY LINK.
De nieuwe Renault Twingo wordt geleverd met keuze uit twee benzinemotoren, voorzien van de nieuwste technologieën en die voldoen aan de strenge Euro 6d-emissienorm.

De TWINGO is naar uw voorkeuren te configureren. Neem een stijlvol lederen stuurwiel en kies uw favoriete kleuren. Met iconische buitenspiegelkappen, sierstrips in de grille en op de portieren geeft u uw TWINGO uw eigen stijl mee.

Heeft u overigens wel eens gedacht aan een 100% elektrische Renault TWINGO?

 

 

Standaard voorzien van o.a.

  • Elektronische Stabiliteits Controle (ESC) met tractiecontrole (ASR)
  • Stuurbekrachtiging
  • ISOFIX-bevestigingssysteem voor kinderzitjes op zitplaatsen achter
  • LED-dagrijverlichting
Van
€ 14.290,-
Nu voor
€ 13.290,-
Offerte aanvragen?
Liever private lease?
€ 249,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief onvermijdbare kosten. Min. / max. verbruik: 4,2 - 5,2 l. / 100 km. CO2 95 - 117 g/km.

Private lease vanafprijs o.b.v. 60 maanden, 6.000 km/jaar en € 450,- eigen risico WA/Casco. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Toetsing en registratie BKR.

HomeRenaultActiesRENAULT TWINGO