Van
€ 33.590,-
Nu voor
€ 30.590,-
Private lease
€ 409,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

NIEUWE RENAULT ZOE

Nieuwe Renault ZOE Z.E. 50

De nieuwe ZOE heeft meer karakter dan ooit tevoren. Zijn kenmerkende, vloeiende lijnen worden versterkt door de nieuwe, C-shape LED-lichtsignatuur, mistlampen met chromen omlijsting en een assertieve grille. Onder de motorkap introduceert Renault een nieuwe, krachtige motor die nog meer rijplezier biedt. De nieuwe ZOE Z.E. 50 heeft een grotere actieradius: tot wel 395 km WLTP*. Behalve opladen via de unieke 22 kW AC-lader, waarmee je altijd op het maximaal beschikbare vermogen van het laadpunt kunt laden, kan de nieuwe ZOE dankzij een 50 kW DC-lader in slechts dertig minuten tot wel 157 km actieradius bijladen. Grenzen zijn er om verlegd te worden!

TIJDELIJKE VOORDEEL VAN MAAR LIEFST € 8.000,-!

Kies nu voor een nieuwe Renault ZOE en profiteer tijdelijk van maar liefst € 4.000,- korting via Renault én ook nog eens € 4.000,- subsidie via de Overheid = € 8.000,- voordeel bij aanschaf van een nieuwe elektrische auto! Kom snel langs want de subsidiepot is beperkt!

 

Standaard voorzien van o.a.

  • EASY LINK multimediasysteen met 7” touchscreen zonder navigatie
  • Cruise control met snelheidsbegrenzer
  • LED PURE VISION koplampen
  • Elektronisch geregelde airconditioning
  • Michelin Energy EV™ banden met ultra lage rolweerstand
  • Renault Handsfree Card voor openen, sluiten en starten
Van
€ 33.590,-
Nu voor
€ 30.590,-
Personal Shopping bij Dorzo!
Liever private lease?
€ 409,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

* Het WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto.

***Vanafprijs van € 33.590,- betreft de aanschaf inclusies de accu. Een ZOE aanschaffen met accu-huur ook mogelijk vanaf € 25.390,-

****Subsidie aanbod is geldig op alle 'batterij-koop' versies. Actie geldig t/m 6 mei 2020.

HomeRenaultActiesNIEUWE RENAULT ZOE