Renault laat 120 jaar historie zien tijdens Concours d’Élégance 2018 16 juli 2018

Renault laat 120 jaar historie zien tijdens Concours d’ÉlÉgance 2018

  • Renault prominent aanwezig tijdens 14e editie van Concours d’Élégance Paleis Het Loo in Apeldoorn
  • Historie Renault in het teken van 120 jaar Easy Life
  • Bekijk videoverslag

 

SCHIPHOL-RIJK – Het Concours d’Élégance Paleis Het Loo van afgelopen weekend is voor Renault opnieuw bijzonder succesvol verlopen. Duizenden belangstellenden en liefhebbers maakten tijdens het grootste klassiekerevenement van Nederland van dichtbij kennis met bijzondere modellen uit het heden en het verleden van Renault.

Renault stond bij Paleis Het Loo in het teken van Renault 120 jaar Easy Life. Modellen die aansluiten op dit thema en tijdens het concours getoond werden, zijn onder meer de Renault Type B uit 1899 – naar verluidt de eerste auto met een volledig gesloten bestuurderspositie –, de Renault 8, de Renault 16 – die wordt beschouwd als de eerste hatchback in de middenklasse – en de Renault 30.

Grote diversiteit

Andere bijzondere Renaults die op het Concours d’Élégance waren te bewonderen, zijn onder meer de Vivaquatre, de NN en zelfs de Town Car uit 1905. En ook de heel bijzondere Étoile Filante met gasturbinemotor en spectaculaire R.S. 2027 Vision, die een brug van het verleden naar de toekomst slaat en laat zien hoe de Formule 1 er in de toekomst uit kan zien.

Bekijk het uitgebreide over Renault tijdens het Concours d’Élégance 2018.

 

HomeRenaultNieuwsRenault laat 120 jaar historie zien tijdens Concours d’Élégance 2018