Renault Bedrijfswagendagen Nu tijdelijk inclusief gratis laadruimtepakket

Wat voor een onderneming u ook heeft, Renault biedt altijd een bedrijfswagen op maat. Kies uw bedrijfswagen, de benodigde opties en profiteer van extra Vakman-voordeel bij DORZO. Bezoek onze Bedrijfswagendagen, tot en met 8 maart in Vlaardingen. Kies voor de KANGOO, TRAFIC of MASTER. Het voordeel loopt op tot € 6.000,-, inclusief laadruimtepakket ter waarde van € 1.000,-.

Bent u lid van Bouwend Nederland of Uneto VNI? Wij vertellen u graag over de voordelen!

 

U kunt uw bedrijfswagen op 2 manieren rijden. Kiest u voor aanschaf, of maakt u gebruik van onze aantrekkelijke leaseconstructie? Met Renault Flex Financial Lease rijdt u een Renault Bedrijfswagen al vanaf € 100,- per maand*. Kies wat bij u past of laat u adviseren in een persoonlijke afspraak.

  • Tot 25% korting op de KANGOO, TRAFIC en MASTER
  • Flex Financial Lease vanaf € 100,- per maand*
  • Hét visitekaartje voor de Vakman!

 

Tot wel € 6.000,- voordeel op onze Renault bedrijfswagens

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie “Vakman-voordeel” (hierna “Actie”). De Actie is geldig voor orders van de Kangoo, Trafic en Master en de actieperiode loopt van 4 februari 2019 tot en met 8 maart 2019. De uiterste registratiedatum van de betreffende voertuigen is 31 augustus 2019.

Naast het financieringsaanbod geldt er een vakman bedrijfswagenpremie en gratis laadruimte pakket. De premie is gebaseerd op een percentage van de netto catalogusprijs van de duurst beschikbare variant per model en de klantwaarde van het gratis laadruimte pakket is in het voordeel verwerkt (bedragen zijn afgerond). Het gratis laadruimte pakket bestaat uit een houten laadvloer, zijwandbekleding en achterdeurbekleding en wordt door DORZO gemonteerd.

Vraag naar de voorwaarden. Typfouten voorbehouden.

HomeRenaultRenault Bedrijfswagendagen