Waarom Dorzo bij onderhoud?

 

Al sinds 1960 is Dorzo een begrip in de regio Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Eerst alleen als Renault dealer en sinds enige jaren vertegenwoordigen wij ook de merken Dacia en Nissan. U vindt bij Dorzo het gemoedelijke van een familiebedrijf en daarnaast de professionaliteit van een merkdealer.

Daar wij al jaren merkdealer zijn bezitten wij de kennis en ervaring voor het behandelen en verhelpen van technische problemen. Voor vragen kunt u altijd langs komen. Op dat moment kijken we samen welke stappen we kunnen ondernemen. Soms dienen we een vervolgafspraak te maken, soms kunnen we u wellicht direct helpen. Terwijl u wacht in een van onze wachtruimtes kunt u gebruik maken van de aldaar aanwezige faciliteiten zoals een krant, i-Pad en televisie. Dit alles onder het genot van een heerlijke kop koffie. Doe alsof u thuis bent! 🙂

Indien u niet wenst, of kunt wachten bieden wij verschillende mogelijkheden voor vervangend vervoer. Uiteraard is een huurauto mogelijk, maar wist u dat een wij ook over leenfietsen beschikken? Of liever onze unieke haal- en breng service? U brengt ‘s ochtends uw auto en wij brengen u thuis of op het werk (in onze regio). Is de auto eind van de dag weer gereed? Dan wordt u netjes weer opgehaald en teruggebracht naar Dorzo al waar uw auto gereed staat en opgehaald kan worden.

Kortom, wij doen ons uiterste best uw werkplaatsbezoek zo soepel mogelijk te laten verlopen en hopen u ook in de toekomst weer terug te zien bij Dorzo!

HomeRenaultWerkplaatsactiesWaarom Dorzo bij onderhoud?