Werken bij Dorzo

Als dynamisch bedrijf zijn wij nog altijd groeiende en neemt het werkaanbod jaarlijks toe. Als (positief) gevolg daarvan zijn wij regelmatig op zoek naar extra teamspelers binnen Dorzo!

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je carrière of zit je momenteel verlegen om werk? Kom ons versterken en maak onderdeel uit van ons Dorzo Team!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker voor de volgende functie:

Verkoopadviseur Nissan

Wij zijn op zoek naar een verkoopadviseur voor Nissan met enkele jaren ervaring in de Automotive. Je hebt een passie voor auto’s en een gezonde winnaarsmentaliteit als het gaat om het overtuigen van klanten.
Nissan is een kwaliteitsmerk wat vooral bekend staat om zijn innovaties op het gebied van elektrisch rijden en (compacte) SUV’s. Tevens staan wij aan de vooravond van een geheel nieuwe Nissan Qashqai, X-Trail en Nissan Ariya. Een mooi vooruitzicht!

Als verkoopadviseur ben jij degene die de klant met een glimlach en warm welkom ontvangt. Tijdens een goed gesprek toon je oprechte interesse en ben je in staat vlot de wensen van de klant te inventariseren. Je gaat niet alleen voor ‘een verkoop’ maar voor de relatie met de klant voor de lange termijn. Wat dat betreft ga je als een ambassadeur te werk waardoor de klant net zo enthousiast wordt van Nissan en Dorzo als jijzelf.

Waar het verkopen van een auto een feestje moet zijn, begint het feest voor de klant pas na het zetten van de handtekening: Uitkijken naar de aflevering van zijn of haar nieuwe auto! Ook dit traject begeleidt jij toch in de puntjes en je weet hierin al voor de aflevering de verwachtingen van de klant te overtreffen. Wanneer de klant zijn of haar nieuwe auto dan uiteindelijk komt ophalen zorg jij voor een unieke beleving voor de klant door met enthousiasme de nieuwe auto te onthullen. Daarnaast presenteer je Dorzo als een vertrouwde omgeving wanneer de klant ons in de toekomst weer zal aandoen voor bijvoorbeeld het onderhoud.

Wat wij zoeken:

 • Iemand met passie voor auto’s die zich er van bewust is dat dit een grote aankoop voor de klant is
 • Iemand met enkele jaren ervaring als verkoopadviseur bij een dealerbedrijf
 • Ervaring met systemen als SAM en LEF is een pré
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Iemand die woonachtig is in de regio
 • Iemand die graag een nieuwe Nissan wil rijden

Wat wij bieden:

 • Een goed salaris dat past bij jouw ervaring
 • Een (elektrische) Nissan als auto van de zaak
 • Pensioenregeling
 • 8% vakantiegeld
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een professionele en vooral ook gezellige werksfeer

Over Dorzo

Automobielbedrijf Dorzo is al 60 jaar een belangrijke pion binnen het Renault netwerk. Sinds 2007 is daar het dochtermerk Dacia bij gekomen en enkele jaren later volgde Nissan. Op jaarbasis verkopen wij rond de 1050 auto’s waarvan ongeveer 200 Nissan’s (nieuw en gebruikt). Dorzo is een familiebedrijf met een informeel karakter en een mentaliteit van aanpakken. Dit doen we als team. Iedereen wordt gerespecteerd en gewaardeerd voor wie hij of zij is. Samen zetten we de klant centraal.

Ben jij die klantvriendelijke, stressbestendige en representatieve teamspeler die wij zoeken? Stuur dan jouw CV en motivatie per mail. Wij nemen hierna zo spoedig mogelijk contact met je op!

HomeWerken bij Dorzo